december 2.
Melinda, Vivien

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szabó Ádám meglepetés vendéget fogadott próbáján, egy relikviát is kapott
A Sztárban Sztár énekesét meglátogatta a híres énekesnő, hogy ellássa pár hasznos tanáccsal!

Szabó Ádám teljesen átszellemült a macsó karakterébe: Az énekes vacsorázni hívta háttértáncosait, akiknek köszönhetően tökéletes produkciót tudott nyújtani.

A Sztárban Sztárban minden vasárnap hihetetlen átalakulásokat láthatunk a színészektől. Szabó Ádámot az a megtiszteltetés érte, hogy Szandi bőrében léphet színpadra a következő adásban, amihez egy relikviát is kapott az énekesnőtől!

A jellegzetes piros Szandi sapkával Ádám biztosan a maximumot hozza ki az előadásából, talán Szandinak is abban rejlik minden ereje! Ádám elmondása szerint mindennél többet ér a leutánozni kívánt előadóval való találkozás, hiszen amikor erre nincs lehetőség, videókból kell inspirálódniuk és tanulniuk a művészeknek.

Szabó Ádám az igazi macsó, Robin Thicke bőrébe bújik: A karakterhez elengedhetetlen, hogy igazi hölgykoszorú vegye körbe, ám ezt egyelőre még nehéz megszoknia... Szigorúan értékelte a zsűri Szabó Ádám produkcióját. Bereczki Zoltán és Papp Szabi szerint a versenyző nagyon izgult, ez pedig nagyon látszott a színpadon. Előnézeti kép forrása: Szabó Ádám hivatalos Instagram oldala

2020. október 27. 16:38

Címkék: celebszemle   szabó ádám   sztárban sztár

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG