január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Horváth Boldi: ˝Még visszatérek a Sztárban Sztár adásába˝
Újra találkozhatunk vasárnap a Kelemen Kabátban énekesével!

Horváth Boldit vastapssal búcsúztatták vasárnap este a Sztárban Sztár-ban. Az énekes az elmúlt hetek élményeiről mesélt a Mokkában.

A Sztárban Sztár legutóbbi adásában Horváth Bolditól kellett búcsúznia a nézőknek. A sztár elmondása szerint az utolsó produkciója méltó búcsú volt számára. Nem meglepő, hiszen második előadását apukájának címezte: Eric Clapton bőrében énekelt és a Tears in heaven c. számot. Nem rövid futam áll Boldi mögött, 9 héten keresztül teljesített hétről hétre.

Bár egyszer már kiesett az énekes a műsorból, de amikor Pély Barna koronavírusos lett, Boldi ugrott a helyére és egyből első helyen végzett! Mielőtt még a nézők elkezdenék hiányolni az énekest, vissza is tér egy vendégszereplés erejéig, így aggodalomra semmi ok!

Horváth Boldi Kadlecsek Krisztiánnak mesélt a Sztárban Sztár alatt szerzett tapasztalatairól:Az énekes elárulta,rengeteg pozitív megerősítést kapott a verseny alatt. Különleges hangulatot varázsolt Eric Claptonként Horváth Boldi: A zsűri teljesen meghatódott, az énekes elérte a kívánt hatást, ami a pontszámokon is meglátszott. Előnézeti kép forrása: Horváth Boldi hivatalos Instagram oldala

2020. október 27. 13:42

Címkék: celebszemle   sztárban sztár   horváth boldi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG