december 4.
Borbála, Barbara

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szandi szívmelengető üzenetet címzett lányához
Az énekesnő és lánya között nem is lehetne közelebbi a kapcsolat!

Szandi és nagy lánya Blanka munkájának beérett a gyümölcse: Közösen felénekelt dalukhoz videoklip is készült. A Mokka vendége a témában Szandi volt.

Blankát névnapja alkalmából anyukája, Szandi egy irigylésre méltó üzenettel köszöntötte fel. Az énekesnő felidézi az első pillanatokat, amikor kezében foghatta lányát:

„Sosem felejtem el, amikor először kezembe foghattam a kislányomat, néztem Őt és a nevét mondogattam...”

Szandi szerint a név kötelez, ezzel is elismerve, hogy lányából is tehetséges énekesnő lett. A teljes levélért érdemes ellátogatni az énekesnő Instagram oldalára!

Boldog névnapot kívánunk minden Blankának!

A masszázs után további programok vártak Szandira és Zoltánra, akik nagyon hosszú ideje nem tudtak már kettesben lenni. Idén 29. alkalommal rendezik meg a sérült gyerekek napját az állatkertben. Szandi, énekesnő és Ruttkay Réka, a Civil alapítvány elnök a gyerekek javára fogtak össze. Az énekesnő mindig törekszik a rendre konyhájában, ezt általában Csabi sínyli meg, mivel Szandi hajlamos még a félig tele tányért is elvenni, hogy elmossa azt. A részletekért lesse bele a videóba! Előnézeti kép forrása: Szandi hivatalos Instagram oldala

2020. október 26. 11:46

Címkék: celebszemle   szandi   bogdán blanka   névnap

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG