november 24.
Emma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Horváth Gréta csodálatos őszi hangulatot varázsolt otthonába
Mindenki megirigyelheti azt a gyönyörű látványt, amely a lakásába lépve fogad bennünket.

Ugyan a végsőfőzésben alul maradtak, a pár egyáltalán nem keseredett el. Gréta és Dávid sikernek tudják be, hogy másodikként végeztek a Love Bistro-ban.

.

Nem csak a látvány miatt lenne érdemes meglátogatni a Love Bistro egykori versenyzőjének otthonát: Horváth Gréta amellett, hogy igazi őszi hangulatot varázsolt a család étkezőasztalára, különleges finomsággal is készült szeretteinek. Az asztal közepét egy frissen gőzölgő, forró almáspitéhez hasonlító torta tölti be, melynek sült alma és fahéj illata belengi az egész lakást. Ha csak a képre tekintünk, már attól csorog a nyálunk, annyira ínycsikladozóan néz ki a frissen sült sütemény...

Szerencsére Gréti nem tartotta magában az édesség titkát, leírta hogyan is készült ez az isteni csemege, melyet a képre kattintva el is olvashatunk:

Elképesztő dícséretet kapott Horváth Gréta és Meggyes Dávid. A zsűri úgy gondolta, mindent kihoztak, amit lehetett ebből a feladatból.

A Love Bistro harmadik feladata nem más, mint a desszert volt. Azonban mint mindig, ezúttal is volt némi csavar a történetben.

Az első értékelés után Baracskay Angélának a szava is elállt az ételektől, Horváth Gréta azonban pityeregni kezdett...

Előnézeti kép forrása: Horváth Gréta Instagram oldala

2020. október 25. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_család   celebszemle_konyha   celebszemle_stílus   Horváth Gréta   love bistro

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG