november 24.
Emma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Vagány szettet villantott a Sztárban Sztár énekese - Fotó készült róla
Eszméletlenül jól fest ezzel a stílusával!

Opitz Barbi távozott a Sztárban Sztár hetedik élő showjából: Élményeiről és tapasztalatairól ő maga mesélt a Mokka műsorvezetőinek.

.

Azt már megszokhattuk, hogy bármilyen ruhadarabot vesz fel magára a Sztárban Sztár énekese, Opitz Barbi lehengerlő stílusával minden szemet elkápráztat. Nem történhetett ez másképpen most sem: Az énekes egy újfajta stílusát csillogtatta meg a kamera lencséjének, melyet szerencsénkre megosztott közösségi oldalán is, hogy megcsodálhassák a rajongók, de nem csak ruhakollekciójával, lenyűgöző alakjával is tartolt a neten:

Könnyek között búcsúztatták Opitz Barbit a Sztárban Sztár hetedik adásában. A Horváth Tomit alakító énekesnőt még a nézők szavazatai sem tudták megmenteni a kieséstől, ami a zsűritagokat is csalódottsággal töltötte el.

Tóth Andi, Opitz Barbi, Miss Mood és Vastag Csaba közös produkciójában az Emergency House bőrébe bújtak az énekesek.

A Sztárban Sztár hetedik adásában Opitz Barbi búcsúzott a versenytől: Az énekesnő Kadlecsek Krisztiánnak mesélt gondolatairól, érzéseiről.

Előnézeti kép forrása: Opitz Barbara Instagram oldala

2020. október 25. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_szexi   celebszemle_sztárban_sztár   celebszemle_stílus   celebszemle_divat   opitz barbi   sztárban sztár   sztárban sztár 7

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG