november 27.
Virgil

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hunyadi Donatella elindult a budapesti éjszakába, és bámulatosan néz ki
Örökre otthonra talált ebben a lenyűgöző városban - fogalmazta meg.

Szeptemberben Szegeden kezdi meg egyetemi tanulmányait Hunyadi Donatella: Az elválaszthatatlan anyja-lánya páros a Mokkában mesélt az új élethelyzetről.

Érkeznek az egyre hidegebb idők és az ősz csodálatossá varázsolja szeretett városunkat! Kapva az alkalmon a modell egy sétára indult Budapesten és megosztott pár képet a csodálatos fővárosunkról.

A képen láthatjuk a Budai Várnegyedet a háttérben, valamint természetesen Donatellát is, aki csak fokozza a kép szépségét! Kellemes őszi idő, sárguló levelek és a csodálatos budai panoráma! Nem is kell ennél több egy hangulatos esti sétáláshoz!


„Ez az otthonom örökre” – írta Donatella. Nem is csoda, aki kihasználja az őszi időt és egy sétára indul a városba feltétlenül átérezheti azt, amiről a modell írt.

Kiszel Tündének megszámlálhatatlan fotózása volt már lányával közösen is, azonban az évek alatt Donatella egy ország szeme láttára lett cuki kislányból gyönyörű nő. Hunyadi Donatella a Tények Plusznak mesélt az álomba illő fotózásról. Donatella egy vicces sztorit mesélt édesanyja legutóbbi naptárfotózásáról, ahol közelebbi kapcsolatba került a vízzel. Kasza Tibi csak annyit fűzött hozzá: ˝Egy díva békanyállal a fején is díva˝…

Előnézeti kép forrása: Hunyadi Donatella hivatalos Instagram odala

2020. október 24. 7:44

Címkék: hunyadi donatella   budapest   celebszemle

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG