november 24.
Emma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Barta Sylviának elképesztően szép napkeltében volt része
Az egyik leggyönyörűbb szakmát választotta az életben, erre itt a bizonyíték...

Megváltozott az életük a koronavírus után: Bartha Sylvi, akinek a zumba az élete, még a felépülése után is négy hónapot várt arra, hogy a futócipőjét kezébe vegye. Sajnos arra is volt példa, hogy fulladozni kezdett.

.

Talán az egyik legsokoldalúbb szakmája a meterológusoknak van, elvégre az időjárás egyik napról a másikra változik, és soha nem ugyanolyan: A természet mindig okoz meglepetéseket, nagyon negnéz pontosan megjósolni, hogy mikor- és mi várható, talán ettől olyan izgalmas ez az egész.

A TV2 időjárás-jelentője, Barta Sylvia bejárja az egész országot, hogy a legkülönlegesebb helyeken csodálhassa meg a szemetgyönyörködtető természeti jelenségeket. Gondolnátok, hogy egy párás, kora őszi napkeltés reggelben mennyire lehet gyönyörködni?

˝Úgy kerülték, mint a leprást!˝ - emlékezett vissza Barta Sylvia arra a kellemetlen esetre, amikor a gyógyulást követően férje először tette ki az utcára a lábát.

Egyre több a koronavírussal fertőzött hazánkban, a szakemberek szerint a vérplazma, ami akár életeket is menthet: kevés. A gyógyult betegek jelentkezhetnek vérplazmát adni, ugyanis az segíthet a súlyos állapotban lévőkön. De mi is ez a terápia? És hogyan segíthet? Ennek jártunk utána! Kolléganőnk, Barta Sylvi időjárás-jelentő is szeretett volna segíteni másokon, miután felépült, ő azonban nem volt alkalmas donor.

A koronavíruson túlesett Barta Sylvia továbbra is tart a járványtól, így az általa vezetett zumba órákat szigorú óvintézkedések mellett tartja meg.

Sokan nem tudják, de akár bele is lehet halni egyetlen méhcsípésbe. A TV2 csinos időjárás-jelentőjét, Barta Sylviát viszont élő adásban csípte meg egy ártatlannak tűnő méhecske, ami miatt majdnem félbe kellett szakítani az élő adást.

Előnézeti kép forrása: Barta Sylvia Instagram oldala

2020. október 25. 8:40

Címkék: celebszemle   celebszemle_utazás   Barta Sylvia

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG