december 1.
Elza

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Tóth Gabi brutálisan őszinte bejegyzésben vallott az anyaság nehézségeiről
Több ezer kedvelést zsebelte be az édesanya a kendőzetlenül őszinte vallomásával.Hosszú hónapok után újra munkába állt Tóth Gabi, aki klipet forgatott. Az énekesnő ráadásul azt is elárulta, milyen változásokon ment át, amióta édesanya.

.

Tóth Gabi egy kivételes őszinte szelfivel jelentkezett, amiben megmutatta: ilyen az, amikor már sötét van, de neki mégis kezdődik a második műszak. Természetesen nem a munkáról van szó, hanem tündéri kislányáról, aki korából adódóan, maximálisan szülei segítségére és babusgatására van utalva. Az énekesnő nem meglepő módon teljességgel megfelel a gyönyörű feladatnak és ott segíti a pici Hannarózát, ahol tudja. Az anyaságnak azonban "ára" van, hiszen sokszor a fáradságot is félre kell tenni, a legkisebbek kedvéért. A bejegyzésre csak úgy özönlöttek a kedvelések, sokan pedig kommentben dicsérték Gabi kitartását!

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor nem posztolnak többé képeket kislányukról, Hannarózáról. Hosszas töprengés után döntöttek úgy, hogy leveszik a gyerek összes fotóját a közösségi oldalaikról.

Előnézeti kép forrása: Tóth Gabi Instagram oldala

2020. október 22. 21:16

Címkék: celebszemle   tóth gabi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG