november 26.
Virág

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szabó-Thomka Hanna hangot adott véleményének: Fontos témában szólalt fel
Az internet és a valóság párhuzamairól írt az Exatlon egykori versenyzője!

Szabó-Thomka Hannának a Ti kérdéseiteket tettük fel. A Kihívó elárulta, hogy Rozs Gerivel fogja-e tartani a kapcsolatot, hogyan reagált volna a nászutas lakosztályra és kit tartottál a lányok közül a legnagyobb ellenfelének.

Hannát, az Exatlon első évadjának versenyzője általában Instagram oldalán szokott felszólalni és állást foglalni fontos témákban. A sportoló most az a valóság és az internetre feltöltött képek közötti párhuzamról fejtette ki véleményét.


„Ne egy filter legyél, ami minden pillanatban tökéletes, de ennek ellenére tömeg, és unalmas. Csak azért, mert azt hitetik el veled, hogy az a szép. „


Fontosnak tartja kiemelni továbbá, hogy nem a bőrhibák javításával van problémája, hanem a teljesen indokolatlan műtétekkel. A poszt teljes szövegéért látogass el Hanna Instagram oldalára!

Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa Gabi belépett a terembe. Gabi édes kiskutyája, Masni azonban gyorsan feloldotta a hangulatot és egy játékos kick-box edzés vette kezdetét. A jó kedvet fokozta, hogy Gelencsér Timi és a tavalyi Kihívó csapat sztárja, Mischinger Péter is betoppant az edzés végére.

  Hihetetlen hangulatban telt korában az Exatlon Hungary közönségtalálkozó. Az exatlonisták elmondták, mennyire fontos volt számukra ez a nap, illetve üzeneteket is küldtek a fiataloknak. Videónkból felidézheted a legszebb pillanatokat! Előnézeti kép forrása: Szabó- Thomka Anna hivatalos Instagram oldala

2020. október 19. 15:07

Címkék: celebszemle   celebszemle_exatlon_hungary   szabó thomka hanna   exatlon

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG