október 29.
Nárcisz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Ördög Nóra feladta a leckét a Dancing with the Stars versenyzőinek
A táncműsor zsűritagja megmutatta, hogyan is kell azokat a táncmozdulatokat megejteni...

Olgi mindig is arról álmodott, hogy a takarítás helyett az igazi szenvedélyével foglalkozhasson, álmai elérésben pedig Ördög Nóra igyekezett a segítségére lenni.

.

Időutazásra invitálta követőit Ördög Nóra közösségi oldalán: A Dancing with the Stars műsorvezetője rég nem látott felvételt osztott meg egykori szerepléséről, ahol saját maga szelte át a táncparkettet, gyönyörű ruhakölteményébe, melyhez csak ennyit tett hozzá: ˝Amikor én még kislány voltam˝. A műsorvezető lehengerlő alakjával és mérhetetlen tánctudásával lenyűgözte a nézőközönséget: Ha visszapillantást teszünk a videóra, láthatjuk, hogy Nórinak van bőven érzéke a tánchoz, nem véletlenül foglal helyet a zsűriasztal mögött minden szombaton a Dancing with the Stars műsorában.

Ördög Nóra, Kiss Ramóna és Horváth Tamás. Százezrek rajonganak értük és legalább ennyien irigyek rájuk. A Dancing with the Stars sztárjai megengedték, hogy stábunk és nézőink bepillantsanak a kulisszák mögé és megismerjék azokat az embereket, akik évek óta segítik a munkájukat. Ördög Nóra, Kiss Ramóna és Horváth Tamás. Százezrek rajonganak értük és legalább ennyien irigyek rájuk.

Ördög Nóra most először látható zsűri szerepben, viszont azt bevallotta, nagyon élvezi ezt az új feladatot!

Ördög Nóra a Dancing with the Stars szünetében mesélt a Tények Plusznak a versenyzőkről.

Előnézeti kép forrása: Ördög Nóra Instagram oldala

2020. október 16. 13:31

Címkék: celebszemle_dancing_with_the_stars   celebszemle   ördög nóra   dancing with the stars

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG