október 29.
Nárcisz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kárpáti Rebeka mesés őszi szettben mutatta meg karcsú alakját
A műsorvezető pontosan tudja mi áll neki jól és nem fél viselni!

Kárpáti Rebeka egy nagyon megosztó témában foglalt állást, amiből megtudhattuk: A műsorvezető kiemelkedően fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, így saját közösségi oldalát is tudatosan kezeli. Az, hogy Rebeka kiket tart ˝igazi˝ influencereknek ő maga fejtette ki Lenzsér Olivérnek, a TV2 Online Riporterének.

.

Kárpáti Rebeka páratlan stílusérzékéről adott tanúbizonyságot, amikor egy mesés őszi szettben mutatta meg karcsú alakját. A műsorvezető egy bézs ruhában és hozzá illő nőies blézerben mutatkozott, az októberi színeket pedig egy vagány, fekete combcsizmával és sállal koronázta meg.

Az összképet már csak a kivételes miliő tette szebbé, ami pontosan tükrözte a jelenlegi évszakot: Rebeka tökök és sárguló falevelek kíséretében mosolygott a kamerába!

A gyönyörű színésznő szeret adni külsejére, ezért nagy figyelmet fordít csinos megjelenésére. A tökéletes külsőhöz azonban nagyban hozzájárulnak a vonalakat kiemelő ruhák.
Sokat vitatott téma, hogy egészséges-e állatainkal aludni ? Erről a témáról beszélt Kárpáti Rebeka, műsorvezető és Fodor Kinga állatorvos. Elhangoztak pro és kontra érvek mindkét oldalról, végül arra jutottak, hogy mindenkinek jobb, ha kiskedvencük a saját helyén alszik. Előnézeti kép forrása: Kárpáti Rebeka Instagram oldala

2020. október 16. 13:31

Címkék: celebszemle   kárpáti rebeka

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG