november 24.
Emma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Völgyesi Gabi a bolygónk védelmébe állt, fontos témában szólalt fel
Az énekesnő hosszú bejegyzésben szólt követőihez!

Egy amerikai kutatás szerint azok a gyerekek, akik kis koruktól fogva részt vesznek a ház körüli teendőkben elégedettebbek az életükkel, jobbak a társas kapcsolataik, illetve még az iskolában is jobban teljesítenek. A témáról a Mokkacinóban Völgyesi Gabival és Rábaközi Andreával beszélgettek a műsorvezetők.

Mindennapi téma a globális felmelegedés és a vele járó következmények hatása életünkre és környezetünkre. Viszont nem lehet elégszer figyelmeztetni az embereket, hogy mennyire is fontos ez a téma jelenlegi helyzetünkben. Az Unique énekesnője most Instagram bejegyzésében osztott meg pár tippet, amelyekkel javíthatunk a helyzeten, saját és bolygónk megvédése érdekében! Gabi kiemelte, hogy figyeljünk oda az autónk szén-monoxid kibocsájtására és törekedjünk rostokban és zöldségekben teljes étkezésre.


„A zöldségfélékben található antioxidánsok segítenek csökkenteni a szennyezett levegő belélegzésével járó egészségügyi kockázatokat” írta az énekes.


Napjainkban egyre több ismert személy szólal fel a klímaváltozással kapcsolatban, törekedjünk mi is az egészségesebb életmódra egy szebb jövőért! A poszt teljes szövegéért látogass el Völgyesi Gabi Instagram oldalára!

EgészségMokka: Évről évre egyre több szépészeti beavatkozást végeznek: Völgyesi Gabi, énekes és Tóth Éva, lifecoach a plasztikai műtétek jelentőségéről és lelki hátteréről beszélgettek, amiből kiderült: Gabi a természetes beavatkozások híve. Előnézeti kép forrása: Völgyesi Gabi Instagram oldala

2020. október 14. 16:11

Címkék: celebszemle   völgyesi gabi   klímaváltozás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG