november 24.
Emma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Orosz Barbara az életmódváltás mellett szólalt fel
Tökös finomsággal lepte meg Bay Éva a Mokka műsorvezetőit!

A sütőtökből készült pikáns fogást a Mokka műsorvezetői ízelőbimbóik tesztelése alá vetették: Igazán ízletesre sikeredett a Bay Éva ételkülönlegessége.

A reggeli Mokkában gyakran találkozhatnak a nézők a finomabbnál finomabb ételekkel. Most Bay Éva volt a műsor vendége, aki egy szuper egészséges ételt készített. Barbara meg is ragadta az alkalmat és inspirációt nyert az életmódváltásra a sok-sok zöldség, gyümölcs láttán. Nem is csoda, hiszen ennyi finomság mellett akaratlanul is beindulnak azok a fogaskerekek. Követőinek is feltette a kérdést, arra volt kíváncsi, hogy mennyire táplálkozik egészségesen a követőbázisa.

Érdemes követni a Mokka adásait, hiszen kihagyhatatlan receptekkel találkozhatunk reggelente! Irány Barbi posztja, sok hasznos tippet és ötletet csíphetünk el a kommentek közül! A fenti vidóra kattintva pedig láthatjuk az elkészült ételt!

˝Kitűzhető és betartható célokat tűzzünk ki, apró lépésekben.˝ - hívta fel a figyelmet Breyer Helga, belgyógyász a diéta legfontosabb alapkövére.

Előnézeti kép forrása: Orosz Barbara hivatalos Intsagram oldala

2020. október 14. 15:00

Címkék: celebszemle   egészségmokka   orosz barbara

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG