január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szandi megmutatta, így interjúzott 16 évesen - videó
Az énekesnő egy 28 évvel ezelőtt készült interjút osztott meg.

Az énekesnő párja Csabi elárulta a Sztárok és párok adásában, hogy felesége erőteljesen fogyasztja az étkészletet, ugyanis az sűrűn a földön landol.

.

Szandi még kamaszkislány volt, amikor a rivaldafény rávilágított, így egyáltalán nem meglepő, hogy az énekesnőt már 16 évesen ismerte az egész ország. Ennek fényében hatalmas örömet okozott Szandi rajongóinak, amikor meglátták: Az énekesnő egy 28 évvel ezelőtti beszélgetést posztolt, amiben egy jó hangulatú interjút készítettek vele.

˝Ez az interjú akkor készült velem, amikor 16 éves voltam és megjelent a negyedik, “I love you baby” című lemezem. Érdekes ennyi év után megnézni, hallgatni akkori önmagamat.˝

Szandit ráadásul szerelmi életéről is faggatták, amiről akkor diszkréten nyilatkozott, sőt nem is válaszolt az erre irányuló kérdésekre. Utólag azonban elárulta azt a kedves történetet, hogy férjével, Csabival akkor már együtt voltak, azonban titkolták kapcsolatukat.

Idén 29. alkalommal rendezik meg a sérült gyerekek napját az állatkertben. Szandi, énekesnő és Ruttkay Réka, a Civil alapítvány elnök a gyerekek javára fogtak össze.
Szandi és nagy lánya Blanka munkájának beérett a gyümölcse: Közösen felénekelt dalukhoz videoklip is készült. A Mokka vendége a témában Szandi volt.

2020. október 8. 7:00

Címkék: celebszemle   szandi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG