január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Több, mint száz kilométert utaztak Berkiék ezért a kosztért - fotó
Berki Krisztián és szerelme mind a tíz ujjukat megnyalták a fenséges étel után!

A Sztárok és párok felvételén Berki Krisztán elárulta, hogy párjának mi a szenvedélye a hálószobában. Ha kíváncsi vagy, hogy mi lehet az, kattints a videóra!

Bár a víz is hideg a fürdéshez, és napozni sem hatékony ilyenkor, Berkiék még is meglátogatták a magyar tengert! Balatonon jártak, hogy megkóstolják az egyik kedvenc magyaros ételüket: a káposztás cvekedlit kacsacombbal!

Mazsi szerint Balatonon készítik egyedül mennyi finomra az imádott ételüket. A kacsa az előételből sem maradhatott ki, a bejegyzés második képén láthatjuk az ínycsiklandó kacsamáj terrint gyönyörűen tálalva!


Bajban van Berki Krisztián! Az egykori műsorvezető gyanúsított lett abban az ügyben, ahol korábban még tanúként hallgatták meg. Két évvel korábbi autóbalesete miatt kell ismét bíróság elé állnia. Bár a balesetet akkor a rendőrség kivizsgálta és megállapította a Berkivel karambolozott buszos felelősségét, most azonban fordult a kocka. Ha Berki a manőverével valóban veszélyeztetett másokat, akár börtönbe is kerülhet.

A Sztárok és párok forgatásán Mazsi elárulta, hogy az otthoni munkában Krisztián mennyire is segítőkész...

Előnézeti kép forrása: Berki Renáta hivatalos Instagram oldala

2020. október 6. 8:40

Címkék: berki krisztián   berki mazsi   étel   finom vacsora   balaton

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG