október 25.
Blanka, Bianka

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Táncpróbát előadás, előadást táncpróba követ Détár Enikő számára
A színésznő nem pihen egy pillanatra sem, hatalmas erőbedobással készül a nagy napra.

Détár Enikő: Dancing with the Stars - Október 10-től minden szombat este 20 órától a TV2-n!

.

Fékezhetetlen energiával van tele a Dancing with the Stars versenyzője, aki munkájából egyenesen a próbákra siet, hogy felkészüljön a színpadon történő megmérettetésre, melyben az egész testét kell taktikusan bevetnie, hogy káprázatos mozgásával elnyerje a nézők szívét, de nem utolsó sorban szavazataikat is! Détár Enikő a színházból egyesenesen a próbaterembe siet, ahol táncpartnere, Baranya Dávid már az előre bemelegített táncparkettán várja a művésznőt, hogy lábaik dobbanásától és a zene hangjától telítődjön meg a terem.

A próba után Enikő már szaladt is Zalaszentgrótra, hogy teltház előtt léphessen fel, ahol az alább látható kép született: Hogy ezután mi történt? Másnap reggel már indult ismét táncpróbára... Tényleg mindent belead!

Détár Enikő hosszú évek óta szerette volna kipróbálni magát versenytáncosként, ezért nagyon örül, hogy ő is a Dancing With The Stars versenyzője lehet.

Enikő krónikusan rossz alvó, ami gyakran okoz problémát akkor, ha amúgy is túlzsúfoltak a mindennapjai, előadásokra, próbákra jár.

Nem tud aludni és ilyenkor láncfűrésszel készít szobrot Varga Viktor, Détár Enikő pedig csak kannabisz olajjal tud elaludni.

A lemondott színházi előadások és fellépések komoly anyagi nehézségeket okoztak Détár Enikőnek. A színésznő soha nem volt hozzászokva a semmittevéshez, így nem volt kérdés számára, hogy civil munkát vállal addig, amíg vissza nem térhet a rivaldafénybe.

Előnézeti kép forrása: Détár Enikő Instagram oldala

2020. október 1. 17:18

Címkék: celebszemle   celebszemle_táncpartner   celebszemle_dancing_with_the_stars   dancing with the stars   détár enikő   baranya dávid

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG