október 25.
Blanka, Bianka

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Gabriela Spanic több éve készült varázslatos fotót posztolt
A latin szépség minden férfiszemet elvarázsol!

Istenes László versenytársát, Gabriela Spanic-ot interjúvolta meg a Mokka stúdiójában, ahol igyekezett minden kis részeltet kihúzni ellenfeleiből.

.

A Dancing with the Stars versenyzője, Gabriela Spanic egy meglehetősen forró hangulatot idéző régi képét osztotta meg közösségi oldalán, amiről nehéz lenne nem levenni a szemünket... A tehetséges művésznő elkápráztat bennünket minden fotójával, amit közzétesz Instagram oldalán: Mint a képen megcsodálható formás alakjával, és testhezsimuló ruhájához hasonlóan, bízzunk benne, hogy a táncműsor során is meglep majd minket egy hasonlóan figyelemfelkeltő ruhakölteménnyel a táncparketta koronázatlan királynőjeként.

Gabriela Spanic: Dancing with the Stars - október 10-től minden szombat este 20.00-tól a TV2-n!

A Dancing With The Stars híressége, Gabriela Spanic imádja Budapesetet, így nem is volt kérdés, hogy elfogadja a műsorban való szereplést.

A Dancing With The Stars-ban Andrei Mangra lesz Gabriela Spanic partnere. Exkluzív videónkból most jobban megismerheted őt! A Sztárban Sztár harmadik adását elképesztő bejelentés zárta: Kiderült a Dancing with the Stars zsűrijének, műsorvezetőinek és táncosainak kiléte!

A Dancing With The Stars-ban Andrei Mangra lesz Gabriela Spanic partnere. Exkluzív videónkból most jobban megismerheted őt!

Előnézeti kép forrása: Gabriela Spanic Instagram oldala

2020. október 1. 17:19

Címkék: celebszemle_szexi   celebszemle   celebszemle_dancing_with_the_stars   dancing with the stars   Gabriela Spanic

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG