október 25.
Blanka, Bianka

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Megszületett Bogdán! Kollányi Zsuzsi háromgyermekes édesanya lett - fotó
Az énekesnő imádnivaló fotó kíséretében jelentette be a nagy hírt.

Az Intim Torna Illegál Kollányi Zsuzsival, Freddievel és Linczényi Márkóval kiegészülve adta elő örökzöld slágerét.

.

Kollányi Zsuzsi közösségi oldalán jelentette be a csodálatos hírt, miszerint egy mesés őszi napon megszületett harmadik kisfia, Bogdán. Az immár nagycsaládos énekesnő egy imádnivaló fotó kíséretében tudatta a nagy hírt, amihez a következő, megható sorokat fűzte hozzá:

˝Boldog örömmel tudatom, hogy kisfiúnk, Bogdán, megérkezett hozzánk. Egyszerűen gyönyörű!! Hihetetlenül sok mindent szeretnék elmesélni Nektek ezzel kapcsolatban, fogok is.˝

Az elképesztő hírre csak úgy özönlöttek a kedvelések és a gratulációk: A rajongók egy emberként kívánták a legjobbakat a vagány Zsuzsinak!

.

Gömbölyödő pocakkal mondta ki a boldogító igent Kollányi Zsuzsi ikerfiai jelenlétében. Az énekesnő az esküvő részleteiről boldogan mesélt a Mokka nézőinek.
Minden anyuka álmodozott már arról, hogy hercegnős ruhákba öltözteti majd a kislányát vagy éppen kisfiának választja ki a legmenőbb focilabdát. De vajon befolyásolható vagy megjósolható a baba neme? Radics Gigi alig egy hónapja jelentette be, hogy kislányuk lesz. Az énekesnő szerint ezt a dolgot a sorsa kell bízni. Kolléganője, Kollányi Zsuzsi viszont hallott már olyan praktikákról, amelyekkel talán befolyásolni lehet a baba nemét, sőt az egyik ismerősüknél ezek be is váltak.

2020. október 1. 14:49

Címkék: celebszemle   kollányi zsuzsi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG