október 25.
Blanka, Bianka

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Balázs Andi nem kímélte a férfiakat: Rendkívüli videóban üzent nekik
˝Ilyen egyszerű˝ - heccelte őket a kivételes humoráról is métán híres színésznő.

Átgondolta az életét Balázs Andi, akinél a karantén idején telt be a pohár. A színésznő elmondása szerint gyakran esett túlzásokba a másokért való küzdésben, így egy hosszú, ˝gyászidőszakot˝ követően az elengedés mellett döntött. A történtekről a Mokka műsorában mesélt, amiből kiderült: Azóta teljesen felszabadult.

.

Balázs Andi a tőle megszokott módon, humorosan üzent a ˝erősebbik˝ nemnek, a férfiaknak. A színésznő többször feszegetett mindenkit érintő, komoly témákat, azonban egy dolog mindig közös volt gondolatmenetében: A mondandójának szellemes, intelligens módon való közlése. Ennek fényében egyáltalán nem meglepő, hogy a színésznő egy szórakoztató videóban engedett betekintést a férfiaknak a nők gondolkodásmódjába, amivel a kommenteket elnézve hatalmas sikert aratott!

Balázs Andit is lelassította a járvány időszaka: Hogy miben változott az élete, arról egy különleges ételkészítés közben mesélt a Mokka konyhájában a színművésznő.
Balázs Andi nem csak a színpadon, de a konyhában is elképesztő dolgokra képes. Ha kíváncsi vagy a receptre, kattints a videóra! Előnézeti kép forrása: Balázs Andi Instagram oldala

2020. október 1. 13:59

Címkék: celebszemle   balázs andi   balázs andrea

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG