október 25.
Blanka, Bianka

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Lenyűgöző őszi szettben pózolt a Jóban Rosszban sztárja
˝Őszi lány vagyok˝ - fűzte hozzá a mesés fotóhoz a színésznő.

A Jóban Rosszban színészei összemérték tudásukat és kiderült ki ismeri legjobban a sorozatot.

.

Bugár Anna káprázatos őszi szettben pózolt: A Jóban Rosszban sztárja közösségi oldalán vallott érzéseiről a hűvösebb évszakról, amiről meglepő információkat árult el. 

˝Október. De szeretlek. Még ilyen borongósan is...˝

Anna ugyanis elárulta, őszi lányként imádja a szeszélyes évszakot, aminek tiszteletére egy hihetetlenül nőies sminket és egy meseszép, zöld ruhát is felkapott.
Nem kérdés, az összképet ˝csókos˝ szája tökéletesítette, ami mellett rajongói sem tudtak elmenni szó nélkül. ˝Csücsöri kiscsillag˝ ˝Gyönyörű vagy˝ - záporoztak a dicsérő szavak.

Bugár Anna a sorozatban a Csillagvirág Klinika igazgatójának, Alexnek a szerelmét és egyben a kórház HR-es munkatársát testesíti meg. Most azonban megnézheted, hogy a színésznőnek a Jóban Rosszban forgatásán kívül mivel is szokott telni egy napja, sőt még büszkén azt is megmutatja, hogyan fest smink nélkül.
A Jóban Rosszban Gabija és Enikője összeverekedtek a Macsekban. Pikali Gerda elárulta, hogy a jelenetet több alkalommal is elpróbálták, de a pofon valódi volt. A színésznő szerint forgatás közben bele sem szabad gondolni, hogy fájdalmat okozhatunk a másiknak, mert akkor nem fog menni. Még több kulisszatitokért kattints a videóra! Előnézeti kép forrása: Bugár Anna Instagram oldala

2020. október 1. 13:59

Címkék: celebszemle   bugár anna

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG