október 31.
Farkas

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Busa Gabi és Mórádi Zsolt: Ezért jelentkezz az Exatlon Hungary műsorába
Érdemes megfogadni a tanácsaikat az ex versenyzőknek, ha nekivágnál a megmérettetésnek!

A legenda folytatódik. Ez életed lehetősége, élj vele. Jelentkezz most!

.

Óriási hírként robbant be a TV2 által: Új évaddal indul az televíziós csatorna legnézetteb sport-reality műsora, az országban hatalmas rajongótáborral rendelkező Exatlon Hungary! Már a jelentkezés is elindult a versenyre, ahová várják a műsor bátor résztvevőit: Gőzerővel folyik a keresés a legújabb Exatlonos versenyző nyertese után, ezért is érdemes minél előbb jelentkezned, ha részt akarsz venni egy hatalmas élményt nyújtó játékban, ahol nem csak kalandban lesz részed, de a végén még pénzt is bezsebelhetsz!

Az Exatlon Hungary műsorvezetője, Palik László osztotta meg az alábbi videót közösségi oldalán, amelyre rákattintva Ti is megtudhatjátok, hogy milyen tanácsokkal szolgáltak az egykori Exatlonisták a játékról és annak fortélyairól: Busa Gabi és Mórádi Zsolt az Exatlon Hungary-ben szerzett élményeiket és tapasztalataikat osztották meg a jövő Exatlonistáival.

Jelentkezz most Te is!

Az Exatlon Plusz első videójában az Exatlon Hungary sztárjai bemutatják kiskedvenceiket, sőt Palik László kutyáját is megismerhetitek!

Az Exatlon Hungary talán legmegrázóbb pillanata...

Először találkoztak hármasban az Exatlon Hungary első és második évadának győztesei, Huszti Kata, Busa Gabi és Böjte Dave. Nézd meg Te is az exkluzív videót!

Előnézeti kép forrása: Palik László Instagram oldala

2020. szeptember 30. 14:55

Címkék: celebszemle   celebszemle_sport   palik lászló   mórádi zsolt   busa gabriella   Exatlon Hungary

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG