január 22.
Vince, Artúr

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szandi megdöbbentő vallomása: Ez a dolog hiányzik az életéből
Az énekesnő soha nem látott nosztalgiafotóval nyűgözte le követőit.

Az énekesnő párja Csabi elárulta a Sztárok és párok adásában, hogy felesége erőteljesen fogyasztja az étkészletet, ugyanis az sűrűn a földön landol.

.

Az idei nyár teljesen másképp telt, mint az eddigiek, így egyáltalán nem meglepő, hogy Szandi számára is hiányzik egy-két fontos dolog, ami az eddig szerves részét képezte az életének. Az énekesnő ugyanis többször elmondta már: A családjával töltött időt tartja a legfontosabbnak, így kiemelkedő szerephez jut nála a minőségi, együtt töltött idő.

Éppen ezért, egyáltalán nem meglepő, hogy Szandi egy imádnivaló nosztalgiafotó kíséretében vallott érzéseiről, miszerint nagyon fontos dolgot hiányol az életéből.

˝Annyira hiányzik az utazás! Remélem, jövőre újra biztonságban útra kelhetnek az emberek!˝ - vágyakozott Szandi, aki hatalmas sikert aratott édes fotójával.

Az énekesnő mindig törekszik a rendre konyhájában, ezt általában Csabi sínyli meg, mivel Szandi hajlamos még a félig tele tányért is elvenni, hogy elmossa azt. A részletekért lesse bele a videóba! Idén 29. alkalommal rendezik meg a sérült gyerekek napját az állatkertben. Szandi, énekesnő és Ruttkay Réka, a Civil alapítvány elnök a gyerekek javára fogtak össze. Előnézeti kép forrása: Szandi Instagram oldala

2020. szeptember 30. 14:55

Címkék: celebszemle   szandi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG