január 22.
Vince, Artúr

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
A Jóban Rosszban sztárja sapkát húzott: Kifejezetten szereti az évszakot
Amíg egyesek dideregnek, mások vígan elvannak az őszi időszakban, sőt... egyenesen élvezik ezt az évszakot.

A Jóban Rosszban színészei összemérték tudásukat és kiderült ki ismeri legjobban a sorozatot.

.

Kiss Ernő Zsolt azok közé tartozik, akik alig várják már, hogy sapkát húzzanak fejükre, és felvegyék magukra kedvenc pulcsijukat, mert ha itt az ősz, akkor elkezdődik a rétegesebb öltözködés: A Jóban Rosszban sztárja közösségi oldalán osztotta meg azt a képét, ahol be is mutatja őszi kollekciójának kezdőszettjét: Szürke sapi egy kapucnis felsővel, és már mehet is a szabadban való kirándulás. A színész kifejezetten kedveli ezt az időjárást, - ahogy ő említette meg - ezt a sapkás időszakot:

˝Itt a sapkás időszak! Mondjuk én nem bánom, sőt kifejezetten szeretem!˝

A Faragó Alexet alakító Kiss Ernő Zsolt még sosem verekedett kamerák előtt. A véres jelenet megvalósítását kaszkadőrök segítették, a színész pedig elmeséli hogyan élte meg a forgatást.

Bugár Anna a sorozatban a Csillagvirág Klinika igazgatójának, Alexnek a szerelmét és egyben a kórház HR-es munkatársát testesíti meg. Most azonban megnézheted, hogy a színésznőnek a Jóban Rosszban forgatásán kívül mivel is szokott telni egy napja, sőt még büszkén azt is megmutatja, hogyan fest smink nélkül.

A Jóban Rosszban Gabija és Enikője összeverekedtek a Macsekban. Pikali Gerda elárulta, hogy a jelenetet több alkalommal is elpróbálták, de a pofon valódi volt. A színésznő szerint forgatás közben bele sem szabad gondolni, hogy fájdalmat okozhatunk a másiknak, mert akkor nem fog menni. Még több kulisszatitokért kattints a videóra!

Előnézeti kép forrása: Kiss Ernő Zsolt Instagram oldala

2020. szeptember 30. 14:03

Címkék: celebszemle   celebszemle_jr   kiss ernő zsolt   ősz   jóban rosszban

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG