október 24.
Salamon

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kandász Andrea büszkén jelentette be: Legyőzte önmagát
Andi nem tagadja, hosszú utat járt be, míg rátalált önmagára.

Kandász Andrea nem esett kétségbe az újabb konyhai kihívás hallatán: Gyermekkori emlékeiből táplálkozva találta fel magát a konyhapult mögött.

.

Kandász Andrea minden eddiginél őszintébben vallott érzéseiről, amivel szinte lesokkolta követőtáborát. A műsorvezető az őszi zord időjárás és a lehulló falevelekkel kapcsolatos élményeit idézte fel és elárulta, legyőzte legnagyobb félelmét, amikor szembenézett önmagával.

˝A nyár elmúlásától mindig, ahogy a költőknél is, valami rossz érzés fogott el. Nyilván a természet haldoklása előhozta belőlem a halálfélelmet.˝

Majd kiegészítette:

˝A COVID miatt nem tudok utazni, nem menekülhetek. Magam elől meg aztán végképp nem! Azt vettem észre , hogy imádni is lehet az őszt. Ugyanis, ha arra fókuszálok, ami épít , ami feltölt benne, akkor ugyanúgy szerethető, ahogy a nyár.˝

Nem kérdés, hatalmas bátorság kellett ahhoz, hogy Andi megugorja az akadályt, de jól látszik: A gondolatoknak elképesztő ereje van!

Kandász Andi anyukáját, nagymamáját és dédnagymamáját is felhívta, hogy együttes erővel segítsenek neki receptekkel, ötletekkel a MasterChef VIP versenyéhez. Kandász Andi az első feladat alatt szörnyű rosszullétre panaszkodott: A versenyzőnek a fürj látványától nem csak gyomra, érzelmei is felkavarodtak.

2020. szeptember 29. 15:44

Címkék: celebszemle   kandász andrea

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG