október 24.
Salamon

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Rákóczi Reni: ˝Mindenkinek joga van a sporthoz!˝
Az Exatlon egykori versenyzője szívhez szóló bejegyzésben adott hangot véleményének.

Idézd fel Rákóczi Reni legszebb pillanatait!

.

Rákóczi Renáta egy megható bejegyzésben mutatta be legkisebb edzőtársát, Gabikát. Az Exatlon egykori versenyzője elárulta: Az enyhe autizmussal küzdő kisgyermek szülei keresték fel őt, hogy szemük fénye kick-boxozni szeretne. Reni kihangsúlyozta: Az imádnivaló apróságot sok helyen elutasították, így ő azonnal igent mondott:

˝Mindenkinek joga van a sporthoz, de ezt gondolom, hogy egy kisgyermeknek még inkább! Az életben ha bármilyen testi vagy szellemi betegséged van, hátrányból indulsz. Szeretném ha ez változna. A változások pedig kis lépésekkel kezdődnek!˝ - zárta a szívhez szóló sorokkal a bejegyzést Reni.

Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa Gabi belépett a terembe. Gabi édes kiskutyája, Masni azonban gyorsan feloldotta a hangulatot és egy játékos kick-box edzés vette kezdetét. A jó kedvet fokozta, hogy Gelencsér Timi és a tavalyi Kihívó csapat sztárja, Mischinger Péter is betoppant az edzés végére.

Megvédte profi kick-box világbajnoki címét Rákóczi Renáta. Az Exatlon Hungary egykori versenyzője minden menetben felülmúlta ellenfelét, akinek Reni egyik ütésétől annyira feldagadt az arca, hogy a 10. menetben az orvos nem engedte a folytatást. A bajnok azt mondta, rengeteget készült erre a mérkőzésre és nagyon örül, hogy ilyen erős ellenfelet le tudott győzni.

2020. szeptember 29. 15:42

Címkék: celebszemle   rákóczi renáta

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG