október 28.
Simon, Szimonetta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Balázs Andi romantikus fotóját látva elkezdtünk hinni az igaz szerelemben
Melegséggel tölti el szívünket a kép látványa...

A párkapcsolatok elején többnyire nincsenek problémák, a szerelmesek elvakultak. A baj akkor kezdődik, amikor elillan a rózsaszín köd, a tüzet viszont valahogy ezután is fent kell tartani. A következő nagy kihívást ezután azt mondják, a hetedik év jelenti. Balázs Andiéknál sem volt ez másképp, 18 éve tartó szerelmüknek a hetedik évben komoly próbákat kellett kiállnia.

.

A humorista színésznő egy köszönettel indította közösségi oldalán közzétett posztját: Már több tízezren követik Balázs Andit a virtuális térben, viszont a tehetséges művésznőnek az őszinte szeretettel teli szíve csak egy embert követ a realisztikus életben, méghozzá egyetlen szerelmét, akivel 18 éve alkotnak boldog pártStílusánál maradva, Andi nem hagyta poén nélkül még ezt a meghitt pillanatot sem, így saját magát kifigurázva írta hozzá: ˝Köszönöm neki, hogy hagyja!˝

Nézd vissza, Balázs Andi mivel töltötte a bezártság időszakát!

Balázs Andit is lelassította a járvány időszaka: Hogy miben változott az élete, arról egy különleges ételkészítés közben mesélt a Mokka konyhájában a színművésznő.

Balázs Andi nem csak a színpadon, de a konyhában is elképesztő dolgokra képes. Ha kíváncsi vagy a receptre, kattints a videóra!

Átgondolta az életét Balázs Andi, akinél a karantén idején telt be a pohár. A színésznő elmondása szerint gyakran esett túlzásokba a másokért való küzdésben, így egy hosszú, ˝gyászidőszakot˝ követően az elengedés mellett döntött. A történtekről a Mokka műsorában mesélt, amiből kiderült: Azóta teljesen felszabadult.

Előnézeti kép forrása: Balázs Andrea Instagram oldala

2020. szeptember 28. 17:02

Címkék: celebszemle   celebszemle_pár   celebszemle_cuki   balázs andi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG