október 28.
Simon, Szimonetta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Gabriela Spanic táncpartnere épp oly stílusos, mint a sorozatsztár maga
Alig várjuk már, hogy varázslatos megjelenésével a színpadon is megjelenjen.

Hetek óta inkognitóban van Budapesten a Dancing with the Stars versenyzője, Gabriela Spanic!

.

A világhírű színésznő, Gabriela Spanic táncpartnere lesz a TV2 új műsorában a Dancing with the Stars táncos lábú bajnoka, Andrei Mangra: A világ- és európabajnok latin táncos kihasználva a lehetőséget, bejárta Budapest utcáit, hogy közelebbről is szemügyre vegye a csodálatos magyar fővárost, ahol a forgatások ideje alatt fogja eltölteni idejének java részét. Kifinomult stílusával felkelti az emberek figyelmét, így Budapesten sétálgatva biztosan néhány szempillantást is magával ragadott: Reméljük, hogy a Dancing with the Stars színpadán elbűvölő tánccával is elragadtatja majd a nézőközönséget, Gabriela Spanic-al karöltve!

A Dancing With The Stars-ban Andrei Mangra lesz Gabriela Spanic partnere. Exkluzív videónkból most jobban megismerheted őt!

A Dancing With The Stars-ban Andrei Mangra lesz Gabriela Spanic partnere. Exkluzív videónkból most jobban megismerheted őt! A Sztárban Sztár harmadik adását elképesztő bejelentés zárta: Kiderült a Dancing with the Stars zsűrijének, műsorvezetőinek és táncosainak kiléte!

A Dancing With The Stars híressége, Gabriela Spanic imádja Budapesetet, így nem is volt kérdés, hogy elfogadja a műsorban való szereplést.

Stohl András nem tudta leplezni meglepettségét, mikor megpillantotta Lékai-Kiss Ramónát, a Dancing with the Stars másik műsorvezetőjét!

Előnézeti kép forrása: Andrei Mangra Instagram oldala

2020. szeptember 28. 17:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_szexi   celebszemle_dancing_with_the_stars   celebszemle_táncpartner   Andrei Mangra   Gabriela Spanic   dancing with the stars   budapest

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG