október 28.
Simon, Szimonetta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Molnár Andi életében rengeteget jelentett az elmúlt tíz hét
Még szinte kölyök, máris hatalmas örömet okozott gazdijának Molnár Andi kutyusa.

A Dancing with the Stars zsűritagja, Molnár Andrea, mesterdiplomás tánctanára egy dolgot már most megígért: Szigorú szemmel nézi majd a táncosokat!

.

Molnár Andrea számára hatalmas ajándék volt, hogy kutyájával részt vehetett több hétvégén keresztül azon az oktatáson, ahol Borisszal elmélyült a kapcsolata: A Dancing with the Stars zsűrijének kutyusa alig hat hónapos, de már megmutatta a családja számára, hogy milyen óriási kincsek rejtőznek az édes pofija mögött. Ahhoz, hogy jólnevelt kutyájuk legyen, nekik is kellett néhány változást meghozniuk az életükben:

˝...Ennek egyik eredményeképpen a kanapéspecialistának kikiáltott vizslánk ezúton csak akkor mereszkedik “valószínűleg” a kanapénkra, ha mi nem vagyunk itthon.˝

Dancing with the Stars - október 10-től minden szombat este 20.00-tól a TV2-n!

Less be Lékai-Kiss Ramóna napjába és kövesd végig a TV2 stúdiójáig tartó útját! Dancing with the Stars - október 10-től minden szombaton 20.00-tól a TV2-n!

A Sztárban Sztár harmadik adását elképesztő bejelentés zárta: Kiderült a Dancing with the Stars zsűrijének, műsorvezetőinek és táncosainak kiléte!

Előnézeti kép forrása: Molnár Andrea Instagram oldala

2020. szeptember 28. 16:58

Címkék: celebszemle   celebszemle_cuki   celebszemle_állat   Borisz a vizsla   molnár andrea   dancing with the stars   celebszemle_dancing_with_the_stars

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG