január 15.
Lóránt, Loránd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Komoly kérdéssel fordult követőihez a Jóban Rosszban sztárja
˝Na apukám, gatyát felkötni...˝ - vágott bele a színész a megosztó témába.

A Jóban Rosszban színészei összemérték tudásukat és kiderült ki ismeri legjobban a sorozatot.

.

Kiss Ernő Zsolt nem kertelt, közösségi oldalán adott hangot véleményének, miszerint ezt gondolja sorozatbeli karakteréről, Alexről. Természetesen a párját alakító Bugár Anna sem maradhatott le a fotóról, aki a szóban forgó ˝ügy˝ főszereplője.

Történt ugyanis, hogy a Jóban Rosszban Enikője gyanakodni kezdett egy Emőke és Alex között lévő viszonyra...hogy ebből mi igaz? Arról a színész a következőképpen nyilatkozott:

˝Azt hiszem lesz mit megbeszélnünk...
Vajon Alexnak sikerül majd továbbra is maszk mögé rejtenie az igazságot?
Na apukám, gatyát felkötni és induljon a terelés!˝

A humoros fotót látva a Jóban Rosszban rajongók megnyugodhatnak, hiszen jól látszik: A sorozatbeli konfliktus nem befolyásolta Bugár Anna és Kiss Ernő Zsolt felhőtlen kapcsolatát. 

Bugár Anna a sorozatban a Csillagvirág Klinika igazgatójának, Alexnek a szerelmét és egyben a kórház HR-es munkatársát testesíti meg. Most azonban megnézheted, hogy a színésznőnek a Jóban Rosszban forgatásán kívül mivel is szokott telni egy napja, sőt még büszkén azt is megmutatja, hogyan fest smink nélkül. A Jóban Rosszban Gabija és Enikője összeverekedtek a Macsekban. Pikali Gerda elárulta, hogy a jelenetet több alkalommal is elpróbálták, de a pofon valódi volt. A színésznő szerint forgatás közben bele sem szabad gondolni, hogy fájdalmat okozhatunk a másiknak, mert akkor nem fog menni. Még több kulisszatitokért kattints a videóra! Előnézeti kép forrása: Kiss Ernő Zsolt Instagram oldala

2020. szeptember 30. 10:06

Címkék: celebszemle   kiss ernő zsolt   bugár anna

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG