október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Győrfi Dániel számlálja a napokat: Nemsokára indul a Dancing with the Stars
Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolna a közelgő nagy eseményre...

Győrfi Dániel: Dancing with the Stars - október 10-től minden szombaton 20.00-tól a TV2-n!

.

A Dancing with the Stars versenyzője már olyannyira izgatottan várja a műsor indulását, hogy a napok visszaszmlálásába kezdett: Győrfi Dániel is ott lesz a színpad táncparkettjén, ahol szombat esténként fogja megcsillogtatni minden létező tánctudását, amit eltudott sajátítani táncpartnere, Stana Alexandra által.

Érdemes lesz követni október 10-től kezdődően a TV2 adását, hogy ne maradjatok le a táncosok fenomenális fellépéseiről, amit a színpadon keresztül fognak nyújtani színpompás előadásaikkal!

A Fitbalance Kids a gyerekeknek szól, ahol különleges sportokat próbálhatnak ki: A házigazda, Győrfi Dani és az Exatlon versenyzője, Krizsa Tímea mesélt a Mokkában.

Győrfi Pál arcával nap mint nap találkozhatunk, azonban most egy teljsen új aspektusból ismerhettük meg az Országos Mentőszolgálat szóvívőjét, aki fiával közösen hívja fel a figyelmet a helyzet fontosságára.

Dani nagyon szeretne megtanulni profi módon táncolni, ám azt bevallotta, leginkább önmaga lesz majd a legnagyobb ellenfele a műsor során.

Előnézeti kép forrása: Győrfi Dániel Instagram oldala

2020. szeptember 28. 13:57

Címkék: celebszemle   celebszemle_dancing_with_the_stars   celebszemle_táncpartner   győrfi dániel   stana alexandra   dancing with the stars

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG