október 28.
Simon, Szimonetta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Lékai-Kiss Ramóna az anyaság nehéz pillanatáról posztolt egy őszinte fotót
Vicces ábrázolással mutatta meg Rami, hogyan is fest egy szokványos estéje...

Így készült el a nagy bejelentésre Lékai-Kiss Ramóna: Less be Lékai-Kiss Ramóna napjába és kövesd végig a TV2 stúdiójáig tartó útját!

.

A Dancing with the Stars műsorvezetője sok más anyuka helyzetét vázolta fel közösségi oldalán, akik egyetértően, saját tapasztaltukkal alátámasztva erősítették meg a kép hitelességét, és regáltak is a kép alá: Lékai-Kiss Ramóna estéi boldogságban telnek a párja és gyermeke ölelésében, főleg amikor a kis Noé egész éjjel az anyukájához hozzábújva alszik, míg a párja, Lékai Máté könnyeden szunyókál az ágy túloldalán. Ez azonban nem lehet mindig olyan egyszerű...


A Dancing With The Stars műsorvezetője a színpadra lépés előtt videóban üzent a nézőknek döntéséről.

A Sztárban Sztár harmadik adását elképesztő bejelentés zárta: Kiderült a Dancing with the Stars zsűrijének, műsorvezetőinek és táncosainak kiléte!

Stohl András nem tudta leplezni meglepettségét, mikor megpillantotta Lékai-Kiss Ramónát, a Dancing with the Stars másik műsorvezetőjét!

A Dancing with the Stars műsorvezetői Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna, akik közül az utóbbi életébe 17 év után hatalmas változást hoz a műsor.

Előnézeti kép forrása: Lékai-Kiss Ramóna Instagram oldala

2020. szeptember 28. 13:56

Címkék: celebszemle   celebszemle_humor   celebszemle_dancing_with_the_stars   lékai-kiss ramóna   lékai máté   dancing with the stars   lékai noé

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG