október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Könnyes vallomás: Ennek a férfinak köszöheti Rákóczi Renáta a sikerét
A Bajnok hihetetlen őszinte vallomást tett.Idézd fel Reni legjobb pillanatait!

.

Rákóczi Renáta a magyar edzők napján mondott köszönetet egy szívéhez közel álló férfinak, akinek köszönhetően rengeteg győzelmet magáénak tudhat. Nem meglepő módon, az Exatlon egykori sztárja edzőjéről nyilatkozott, akinek személyét megható szavakkal írta le:


"Sosem voltam egyedül! A kudarcainkat és a sikereinket is együtt éltük meg! Mégis az vitt minket előre, hogy a kudarcokba nem nyugodtunk bele!"


Majd kiegészítette:


"A legnagyobb dolgot értük el együtt, amiről én álmodni sem mertem! Nem tudom elégszer megköszönni!"


Reni elképesztően szívhez szóló szavaira csak úgy özönlöttek a kommentek:
 Gratulációk és dicséretek hangzottak el, a megállíthatatlan párosnak. "Hajrá Reni, csak így tovább Gábor!" - visszhangzott a kommentáradat.

Habár Rákóczi Reni alulmaradt a Timivel való Párbaj során, a Kick-box világbajnok elmondása szerint boldogan tér haza, hiszen rengeteg élménnyel gazdagodott, valamint egy életre szóló barátsággal is.


Rákóczi Reni hazatérése után nyilatkozott a TV2.hu stábjának. A Bajnok elmondta, miért nem tudott úgy teljesíteni a Timivel való Párbajban, ahogy szerette volna. Elárulta, miért nem szomorú, hogy számára véget ért a verseny, és az is kiderült, mikor kezdődött, és miért alakult ki a Bajnokok közötti feszültség.

2020. szeptember 27. 8:00

Címkék: celebszemle   rákóczi renáta

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG