október 28.
Simon, Szimonetta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
A Dancing with the Stars híressége gőzerővel indította fellépését
A járványhelyzet ellenére is rengeteg ember volt kíváncsi az emlékezetes előadásra.

Nem tud aludni és ilyenkor láncfűrésszel készít szobrot Varga Viktor, Détár Enikő pedig csak kannabisz olajjal tud elaludni.

.

A Madách Színház helyet ad a legtehetségesebb előadóművészeknek, hogy fellépésükkel megkoronázzák életük emlékezetes pillanatait, amit az előadásaik sikerességének köszönhetnek: A Dancing with the Stars versenyzője, Détár Enikő a Mamma Mia szezonjának előadásával indította munkáját. A fellépés rengetek embert odavonzott a nézőtérre: A járványügyi előíràsok teljes betartásával rendezték meg a színházi előadást, ahol mindenki maszkot viselt a nézőtéren. Détár Enikő igazán boldog volt, hogy a jelenlegi helyzet ellenére is sikerült a szereplésük: 

˝[...] ...megható volt látni, hogy ennek ellenére is eljöttetek, és jól szórakoztatok.˝

Ha biztonságosabbnak érzed magad az otthoni kanpéban ülve, de mégis kíváncsi vagy Détár Enikő szereplésére, akkor nem kell sokat várnod: Megadatik a lehetőség arra, hogy október 10-től a Dancing with the Stars műsorának indulásával a képernyőkön keresztül szemügyre vedd a színésznőt!

A lemondott színházi előadások és fellépések komoly anyagi nehézségeket okoztak Détár Enikőnek. A színésznő soha nem volt hozzászokva a semmittevéshez, így nem volt kérdés számára, hogy civil munkát vállal addig, amíg vissza nem térhet a rivaldafénybe.

Détár Enikő: Dancing with the Stars - Október 10-től minden szombat este 20 órától a TV2-n!

Détár Enikő hosszú évek óta szerette volna kipróbálni magát versenytáncosként, ezért nagyon örül, hogy ő is a Dancing With The Stars versenyzője lehet.

A Sztárban Sztár harmadik adását elképesztő bejelentés zárta: Kiderült a Dancing with the Stars zsűrijének, műsorvezetőinek és táncosainak kiléte!

Enikő krónikusan rossz alvó, ami gyakran okoz problémát akkor, ha amúgy is túlzsúfoltak a mindennapjai, előadásokra, próbákra jár.

Előnézeti kép forrása: Détár Enikő Instagram oldala

2020. szeptember 26. 18:16

Címkék: celebszemle   celebszemle_dancing_with_the_stars   détár enikő   madách színház   mamma mia   koronavírus   maszkhasználat   dancing with the stars

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG