október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Karácsonyra készül a TV2 sztárja? Takács Bence családi fotózáson járt
Szokásos fotózáson járt a családjával, amit minden évben elkészítenek.

Félelmetes videó: Élő adásban szívta ki egy pióca Takács Bence vérét!

.

A Tények műsorvezetője korán belevágott az ünnepekre való ráhangolódásra: Takács Bence már most a családdal közös karácsonyi albumhoz készítette elő a fotókat, amiket kiváló helyen, egy profi fotóssal, a Fűvészkertben készítettek el róluk: A karácsonyi albumot egyébként minden évben elkészítik.

A Mokka műsorvezetői összeültek a stúdióban egy kis beszélgetésre az ünnep előtt, mely során mindenki felidézte, hogy számára hogy teltek az eddigi karácsonyok. Mindemellett műsorvezetőink még megosztották azt is, hogy idén hogy állnak az ajándékok beszerzésével, és milyen karácsonyi fogás kerül majd az asztalra.

A Tények jóképű műsorvezetője, Takács Bence egy különleges balatoni reggelivel nyűgözte le a Mokka stábját: Csehy András egyenesen a Balaton mellől, Fövenyesről tudósított, ahová Bence a családjával egy hétre leköltözött.

"Az idő, amit a családoddal, a gyerekeiddel és a barátaiddal tölthetsz, a legnagyobb ajándék karácsonykor" - ez Joulupukki karácsonyi beszédének egyik fő üzenete. A lappföldi Mikulás tavaly is beszédet tartott a kis finnországi faluban, ahol él.

A karácsonyi zene örök, ha szeretjük, ha nem - ráadásul dallamtapadást okoznak, ezért sokan képesek egymás után számtalanszor meghallgatni őket, az ünnepi filmeket pedig újra és újra megnézni.

Előnézeti kép forrása: Takács Bence Instagram oldala

2020. szeptember 30. 10:32

Címkék: celebszemle   Takács Bence   karácsony   karácsonyi album   családi kép

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG