október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kandász Andreát baleset érte: Kórházba kellett mennie a műsorvezetőnek
Felmosás közben történt vele a balszerencsés eset...

Kandász Andrea nem esett kétségbe az újabb konyhai kihívás hallatán: Gyermekkori emlékeiből táplálkozva találta fel magát a konyhapult mögött.

.

A műsorvezető kínjában már csak nevet magán, így kezdte mondanivalóját a közösségi oldalán megosztott képe mellett: A MasterChef VIP 2 egykori versenyzője, Kandász Andrea eltűnt pár napja, pedig még arra készült, hogy a balatonon szerzett élményeit ossza meg velünk. Most megtudhattuk tőle az eltűnésének okát, azonban egyáltalán nem egy örömteli hírt kell róla megosztanunk: Andit baleset érte - elmondta, hogyan történt az eset:

˝Van még olyan buggyantka rajtam kívül, aki az éjszaka közepén, sötétben, mezítláb képes felmosni egy meredek lépcsőházat?˝

Reméljük, hogy nem történt semmilyen súlyos sérülés a műsorvezetővel!

A kép még a balatoni kirándulásán történt, amely mellett közölte a rossz hírt:

Kandász Andi anyukáját, nagymamáját és dédnagymamáját is felhívta, hogy együttes erővel segítsenek neki receptekkel, ötletekkel a MasterChef VIP versenyéhez.

Kandász Andi az első feladat alatt szörnyű rosszullétre panaszkodott: A versenyzőnek a fürj látványától nem csak gyomra, érzelmei is felkavarodtak.

Vágyfokozó chilis-gyömbéres fogást készített a Mokka konyhájában Kandász Andi, a hatás pedig elfogyasztása után biztosan nem marad el!

Előnézeti kép forrása: Kandász Andrea Instagram oldala

2020. szeptember 25. 19:18

Címkék: celebszemle   celebszemle_baleset   kandász andrea   MasterChef VIP 2   baleset

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG