október 30.
Alfonz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hatalmas örömhír: Új taggal bővül a brit királyi család
A gratulációk csak úgy özönlöttek a csodálatos hír hallatán!

Felhagyott a családi hagyománnyal Meghan és Harry herceg. Így a kisfiukat nem néhány órával a születése után, hanem csak két nappal később mutatták meg a nyilvánosságnak. Az ifjú szülők - bár fáradtan érkeztek a windsori kastélyba - arról beszéltek, hogy ők a világ legboldogabb szülői.

.

Minden oka megvan a boldogságra a brit királyi családnak, akik óriási örömhírt jelentettek be: Eugénia brit királyi hercegnő és férje szülői örömök elé néznek, ráadásul azt is elárulták, hogy a kisbaba 2021-ban érkezik hozzájuk.

Eugénia hercegnő közösségi oldalán, egy aprócska macis babacipővel és egy édes, férjével közös fotó kíséretében adott hírt áldott állapotáról, amire azóta rengeteg gratuláció érkezett a világ minden tájáról! 

Sokszor ismerős lehet egy-egy rendezvényen a királyi család gyermekein látható ruha. Az ugyanis, hogy egy inget megörökölnek az újszülött kisfiúk, szinte tradíció az uralkodói családoknál. Ráadásul az sem véletlen, hogy a fiú gyerekek egészen nyolc éves korukig rövidnadrágot viselnek. Igazi sztárok lettek a királyok, hercegek gyerekei az utóbbi években, leginkább a grimaszaikkal, hisztis viselkedésükkel hívták fel a figyelmet magukra. Mosoly és meghatottság. Utolsó hivatalos feladatának tett eleget a hercegi pár hétfőn a Westminster Apátságban. Harry Herceg és Meghan hercegné a Nemzetközösség napja alkalmából utazott Londonba. Harry az esemény után egy jelzésértékű dalt posztolt közösségi oldalán. A tavaly karácsony után kirobbant botrány lecsillapodni látszik, azt azonban nem tudjuk, hogy a hercegnő mesebeli története hogyan folytatódik. Egy biztos: a herceg szerelme mellett áll. Előnézeti kép forrása: Princess Eugenie Instagram oldala

2020. szeptember 25. 11:36

Címkék: celebszemle   princess eugenie

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG