október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
A szó szoros értelemben foggal-körömmel főztek a Love Bistro konyhájában
Foggal tépve szabadult meg a húsban lévő szálkától...

Nem könnyű feladat várt a Love Bistro párosaira, ugyanis nyolc tányér elkészítését kellett megoldaniuk 60 perc alatt. A tét nem kicsi, a fináléba jutás volt a tét!

.

Érdekes látványt nyújtott Horváth Gréta produkciója, amit a hús szálkázásakor produkált a Love Bistro-ban: A versenyző nem tudta csipesszel jól megfogni a húsban rejtőző szálkákat, ezért egyszerűbb megoldásnak tartotta, ha egyenesen a fogával esik neki a feladatnak. Gréti könnyedséggel ráharapott a szálkára, és kihúzta azt a húsból, amit a két zsűri, Bernáth József és Baracskay Angéla csodálkozva nézett...

Már csak Gréti párja, Meggyes Dávidnak való odaszólása volt zavarbaejtőbb a látványnál:

˝Mindent a szájába vesz...˝

Mindennek a jelenetnek szemtanúja lehetsz, ha visszanézed a Love Bistro adását, ahol Gréta foggal küzdött meg a továbbjutásért:

.

A Love Bistro 24. adásában Grétáék és Márkék párosának kellett összecsapniuk a fináléba jutásért. Hogy melyik párosnak sikerül bejutnia a fináléba, azt a teljes adásból kiderítheted!

Gréta úgy gondolta, hogy már jó a steak, viszont Bernáth Józsi felhívta rá a figyelmet, hogy ez a hús, távol áll a tökéletestől.

Gréta és Dávid elképesztően örült annak, hogy a fináléba jutottak. Érzéseikről a videóban mesélnek.

Előnézeti kép forrása: Bernáth József Instagram oldala

2020. szeptember 25. 19:18

Címkék: celebszemle   celebszemle_humor   Horváth Gréta   Meggyes Dávid   love bistro   bernáth józsef   baracskay angéla   celebszemle_konyha

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG