október 25.
Blanka, Bianka

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
A Sztárban Sztár énekese megmutatta tündérszép kislányát a kamerának
A látvány magáért beszél: Tőle örökölte lenyűgöző szépségét!

Telefonszámot kellett cserélnie Péter Szabó Szilviának, mert zaklatta egy rajongója. Napjában többször felhívta az énekesnőt. Több hazai hírességnek is meggyűlt már a baja a rajongókkal, köztük a Sztárban sztár néhány énekesének is.

.

Péter Szabó Szilvia kislánya úgy fest, mint egy földre szállt angyal: A Sztárban Sztár műsorától múlt vasárnap búcsúzó énekesnő büszke anyukának mondhatja magát, hiszen egy elbűvölően szép gyermeket tudhat maga mellett az életben, aki az Ő szépségét örökölte. Mindent elmondanak azok az önfkifejező szavak, amiket lányának címzett Szilvi:

˝Édes kis gyönyörűségem!˝

Péter Szabó Szilviának kellett búcsúznia a Sztárban Sztár versenyétől. Élményeiről és tapasztalatairól a Mokkában mesélt.

Egy igazi latin macsóként lépett színpadra Péter Szabó Szilvia, aki ezzel abszolút megvette magának a zsűrit a Sztárban Sztár negyedik adásában.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb slágerével, Luis Fonsiként szántotta fel a színpadot Péter Szabó Szilvia a negyedik adásban!

Előnézeti kép forrása: Péter Szabó Szilvia Instagram oldala

2020. szeptember 25. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_szépség   celebszemle_gyerek   celebszemle_cuki   péter szabó szilvia   sztárban sztár   sztárban sztár 7

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG