október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
A szabály mindenhol egyaránt érvényes: Váczi Gergely maszkot húzott
Nem csak a tömegközlekedés során vagy bevásárláskor szükségesek: A munkahelyeken is ajánlatos maszkot húzni!

Gazdának állt Váczi Gergely. A Tények műsorvezetőjét birtokán látogattuk meg, ahol feleségével és két lányával az idejük nagy részét töltötték a karantén idején. Gergő, ha kell füvet kaszál, szőlőt kapál és minden ház körüli munkát elvégez, amit a tanyasi élet adhat.

.

Egy szerkesztőség élete olyan nyüsgőn telik, mint egy hangyaboly élete: Nem csak a pörgés, de a létszám is ehhez hasonló, ezért is fontos, hogy maszkot húzzanak Váczi Gergelyék a TV2 szerkesztőségében! Bár a stúdióban, a műsor leforgatása alatt nem veszi fel a maszkot a Tények műsorvezetője, mindenekelőtt nagyon fontos, hogy minden más alkalommal, amikor több ember veszi körül, elsődleges lépés az arca elé helyezni a védőeszközt!

A Tények műsorvezetője funkcionális tréningezik a szálkás izmokért és emellett még az étkezésre is figyel. Váczi Gergely utoljára 18 évesen volt ilyen jó formában, de hogy mitől, arról Csehy András kérdezte.

Sokan nem hordják a maszkot ott, ahol kötelező. Volt, aki megütötte az ellenőrt, amikor az figyelmeztette. Sokan nem tájékozódtak, így azt sem tudták, hogy most már a megállókban is viselni kell a maszkot, pedig több ezer forintos bírságra is megbüntethetik, aki szabályt szeg.

Egy apa maszk nélkül érkezett az Országos Kardiológiai Intézetbe, majd amikor a portás figyelmeztette, a férfi lefejelte őt.

Előnézeti kép forrása: Váczi Gergely Instagram oldala

2020. szeptember 24. 13:06

Címkék: celebszemle   maszkhasználat   váczi gergely   koronavírus   járvány

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG