október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Istenes Laci nem bírja kivárni: A Mokkában is megtáncoltatja partnerét
Pedig már tényleg nem kell sokat várni, és indul a TV2 legújabb műsora!

Istenes László felkészült: Dancing with the Stars - Október 10-től minden szombat este 20 órától a TV2-n!

.

Szinte már a lábában érzi a bugit, pedig még el sem kezdődött a Dancing with the Stars, akinek táncosai között köszönthetjük majd a Mokka kíváló műsorvezetőjét, Istenes Lászlót: Vajon éppen olyan kiválóan fogja a táncparketten ropni a mozdulatokat partnerével, Czina Boglárkával, mint ahogy a reggeli műsort vezeti? Hogy fény derüljön Laci csípőmozgására, és hogy milyen ritmusérzéket örökölt, ahhoz érdemes lesz követni október 10-től a TV2 adását!

Istenes László imád táncolni, de saját bevallása szerint egyáltalán nem tud. Hogy miért tartja ˝gyanúsnak˝ Marsi Anikó viselkedését, a videóból kiderül!

Istenes László mindenkit lesokkolt, amikor a szökőkút vizével kezdte lelocsolni Mádai Vivient, aki köpni-nyelni nem tudott meglepettségében.

A Dancing With The Stars-ban Czina Boglárka lesz Istenes László partnere. Exkluzív videónkból most jobban megismerheted őt!

Hihetetlen, de vonzóak, sármosak és fiatalon gyakorolják a nagypapa szerepet.

Előnézeti kép forrása: Istenes László Instagram oldala

2020. szeptember 24. 13:06

Címkék: celebszemle   celebszemle_táncpartner   celebszemle_dancing_with_the_stars   istenes lászló   czina boglárka   dancing with the stars   Mokka

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG