október 31.
Farkas

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Tücsiék bejárták az egész várost: Csini ruciban mutatkozott kislánya
A tündéri látványon minden járókelő szeme megakadt...

Tücsinek igencsak megindult a fantáziája a főzés során. Sofi is csak pironkodni tudott Tücsi forró hozzászólását hallva!

.

Az anyuka nem bújtatja el meseszép tekintetű kislányát a világ elől, és milyen jól teszi! Ugyanis így megcsodálhatjuk a Love Bistro versenyzőjének, Tücsi kislányát, ahogy mesebeli ruhájában tündököl azon a képén, amelyet anyukája lőtt róla a Szent István Bazilika előtt, amikor egy kiruccanás keretében bejárták az egész várost, hogy egy kis kalandra tegyenek szert.

A program Tücsi elmondása szerint ezesetbe most a villamos és a busznézés volt: Amire nem tudunk rájönni azóta sem, és keressük a kérdéseket, hogy ezen érdeklődési irányát az apukájától, vagy anyukájától örökölhette a kis Nara?

Baracskay Angéla és Bernáth József döntöttek arról, melyik páros csatlakozhat a jövő héten kezdődő Döntő mezőnyéhez.

Adásból kimaradt: Márk a sikeres napból a legnagyobb örömnek azt véli, hogy Dórit büszkévé tehette az önálló főzés során.

A lányok közül volt, aki büszkén fogadta párja főztjét, ám volt, aki csalódott abban, amit a tányéron látott. Tücsi alaposan leteremtette párját...

Előnézeti kép forrása: Tücsi Instagram oldala

2020. szeptember 24. 13:56

Címkék: celebszemle   celebszemle_cuki   celebszemle_család   Tücsi   sofron istván   Nara   Szent István Bazilika   budapest   love bistro

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG