október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Marton Adri az édesanyákhoz szólt: Ezt az ételt imádni fogja a gyermeked
A kisgyermekes édesanyák segítségére sietett Adri legújabb bejegyzésével.

Nézd újra az Adri's Kitchen legizgalmasabb adásait!

.

Marton Adri egy isteni amerikai palacsinta recepttel rukkolt elő, aminek már a látványa lenyűgözte követőit: A konyhatündér ugyanis őrülten gusztusosan tálalta a gyümölcsös-csokis csodát, ami a "rossz evő" gyermekek szüleinek is megoldaná az összes gondját.

Nem kérdés: Ezzel a recepttel az összes édesanya segítségére sietett, ugyanis képtelenség, hogy szemük fénye ne nyalná meg még a tíz ujját is az étkezés után!

Az Adri’s Kitchen bemutatja, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Kreatív ötleteket kaphatunk ahhoz, hogy miképp főzzünk időtakarékosan és költséghatékonyan, valamint, hogy miképp helyettesítsük kedvenc ételeink hozzávalóit annak érdekében, hogy az minél egészségesebb lehessen. Marton Adri gasztro-műsorvezető, privát séf műsora megújult formában látható. Az Adri’s Kitchen célja, hogy megmutassa, miképp lehet a minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Izgalmas ételekben és tálalásokban pedig ezúttal sem lesz hiány. S, hogy kik segítenek Adrinak a finomabbnál finomabb falatok elkészítésében? A forgatásokhoz minden héten más-más sztárvendég csatlakozik! Előnézeti kép forrásaa: Marton Adrienn Instagram oldala

2020. szeptember 23. 10:01

Címkék: celebszemle   marton adrienn

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG