október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kandász Andrea bebizonyította: Férjével a mai napig őrülten szerelmesek
Andi minden eddiginél romantikusabb fotót posztolt.

Kandász Andrea nem esett kétségbe az újabb konyhai kihívás hallatán: Gyermekkori emlékeiből táplálkozva találta fel magát a konyhapult mögött.

.

Kandász Andrea és férje többször nyilatkoztak már szerelmükről és hosszú házasságuk titkáról, így egyáltalán nem meglepő, hogy Andi friss bejegyzésébe is helyett kapott imádata tárgya. Az Ázsia Expressz 2 egykori versenyzője férje ölelésében pózolt a kamerának, miközben mindketten hatalmas mosollyal az arcukkal élvezték egymás társaságát.

Nem kérdés: Romantikus érzéseik fotón keresztül is jól érezhetőek, harmonikus kapcsolatuk mellett pedig rajongóik sem tudtak szó nélkül elmenni!

Kandász Andi anyukáját, nagymamáját és dédnagymamáját is felhívta, hogy együttes erővel segítsenek neki receptekkel, ötletekkel a MasterChef VIP versenyéhez. Kandász Andi az első feladat alatt szörnyű rosszullétre panaszkodott: A versenyzőnek a fürj látványától nem csak gyomra, érzelmei is felkavarodtak. Vágyfokozó chilis-gyömbéres fogást készített a Mokka konyhájában Kandász Andi, a hatás pedig elfogyasztása után biztosan nem marad el!

2020. szeptember 22. 15:29

Címkék: celebszemle   kandász andrea

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG