október 25.
Blanka, Bianka

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Sikert sikerre halmoz Kondákor Zsófi: ˝Mindig a jelenre koncentrálok˝
A Jóban Rosszban sztárja elképesztő teljesítményt nyújtott a 2020-as keszthelyi triatlonon, amiről ő maga mesélt a TV2 szerkesztőségének.

Kondákor Zsófi közösségi oldalán bolyongva azonnal feltűnhet: A Jóban Rosszban sztárja rajong a testmozgásért! Ennek fényében egyáltalán nem meglepő, hogy amikor a TV2 szerkesztősége keszthelyi triatlonversenyéről kérdezte őt, történetét egészen gyermekkoráig visszavezette.

Történt ugyanis, hogy a színésznő triatlon versenyéhez szorosan kapcsolódik a tény, miszerint Zsófi saját bevallása szerint mindig is örökmozgó volt, amiről így nyilatkozott:

˝Tisztán emlékszem, kisiskolás voltam, amikor alig vártam, hogy kicsengessenek és az udvaron futhassak. A futás mindig is az életem része volt.˝

Majd a triatlonról kérdeztük:

˝Eleinte futottam, elsőre félmaratont, majd Budapesten és Prágában a maratont is lefutottam. Aztán úgy döntöttem, miért ne? Úszni és biciklizni is szeretek, így indultam 2019-ben a triatlonon.˝

Mivel a három versenyszámot egymás után, pihenés nélkül kell teljesíteni, ezért Zsófi kihangsúlyozta, a felkészülésre is komoly hangsúlyt fektetett.

˝Heti egyszer úszom, a biciklizés pedig csak úgy adta magát. 2019-hez képest idén sikerült 1 teljes órát javítom a teljesítményemen, ami hatalmas motivációval töltött el."

A színésznő természetesen nem tagadta, a verseny során több holtponton is átesett, amikre a következőképpen emlékezett vissza:

˝Futás közben csakis a jelenre koncentrálok, megpróbálom úgy felfogni, mintha csak kocognék...sokszor nézelődöm és gyönyörködöm a tájban.˝ - nevetett fel Zsófi.

Nem kérdés, a sportos színésznő elképesztő kitartásról tett tanúbizonyságot, ráadásul azt is elárulta: Jövőre is indul az embert próbáló versenyen!

Nézd vissza a Jóban Rosszban legutóbbi részét! Előnézeti kép forrása: Kondákor Zsófi Instagram oldala

2020. szeptember 22. 9:22

Címkék: celebszemle   kondákor zsófia   jóban rosszban

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG