október 25.
Blanka, Bianka

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Lékai-Kiss Ramóna meghitt környezetben, családjával töltötte a hétvégét
A kis család kézen fogva járta be az óriási kertet.

Így készült el a nagy bejelentésre Lékai-Kiss Ramóna: Less be Lékai-Kiss Ramóna napjába és kövesd végig a TV2 stúdiójáig tartó útját!

Dancing with the Stars - október 10-től minden szombaton 20.00-tól a TV2-n!

.

A hírességeknek is kijár a pihenés, főként akkor, ha nemsokára egy óriási feladattal kell szembenézniük, ami előtt érdemes kipihenniük magukat: Nem másról van szó ezesetben, mint a Dancing with the Stars-ról, aminek műsorvezetője lesz Lékai-Kiss Ramóna is, a méltán híres társa, Stohl András mellett.

Raminak az élete nagy változáson megy keresztül, aki a TV2 munakatársának tudhatja magát: Óriási lelkesedéssel fogadták a csapatban. Miután bemutatkozott a Sztárban Sztár élő műsora alatt a harmadik adásban, most egy kis kiruccanás keretében a párjával, Mátéval és a közös kisfiukkal, Noéval pihentek a nagybácsikájuknál, akit születésnapja alkalmából látogattak meg, hogy elsők között Noé felköszöntse, majd hatalmas mosollyal az arcán vetette bele magát nagybácsikája ölébe:

A Dancing With The Stars műsorvezetője a színpadra lépés előtt videóban üzent a nézőknek döntéséről.

A Sztárban Sztár harmadik adását elképesztő bejelentés zárta: Kiderült a Dancing with the Stars zsűrijének, műsorvezetőinek és táncosainak kiléte!

Stohl András nem tudta leplezni meglepettségét, mikor megpillantotta Lékai-Kiss Ramónát, a Dancing with the Stars másik műsorvezetőjét!

A Dancing with the Stars műsorvezetői Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna, akik közül az utóbbi életébe 17 év után hatalmas változást hoz a műsor.

Előnézeti kép forrása: Lékai-Kiss Ramóna Instagram oldala

2020. szeptember 21. 17:28

Címkék: celebszemle   celebszemle_utazás   celebszemle_család   dancing with the stars   lékai-kiss ramóna   lékai máté   lékai noé

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG