október 25.
Blanka, Bianka

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Ilyés Jennifer hatalmas mosoly kíséretében üzent követőinek
Ráadásul egy csinos szelfit is csatolt hozzá.

Ilyés Jenifer már a Sztárban Sztár leszek színpadán is visszafoghatatlanul szexis volt: Az énekesnő legfrissebb, Forró vágy című dalához forgatott videoklip dögös és vad lett, ami tökéletesen visszaadja Ilyés Jenifer stílusát. Az énekesnő a Mokka vendégeként mesélt a klipről és hosszútávú terveiről.

.

Ilyés Jenifer hatalmas mosollyal az arcán adott tanúbizonyságot boldogságáról. A Sztárban Sztár Leszek! egykori versenyzője egy minden eddiginél bájosabb fotót tett közzé, amin elárulta: Csodásan telt a hétvégéje, amit a szabadban töltött.

Jenifer egy divatos napszemüvegben és egy elegáns sminkben élvezte az indiánnyár utolsó sugarait, ami jól látszik: Teljesen feltöltötte az énekesnőt!

Ilyés Jenifer nem szeretne beolvadni a tömegbe, éppen ezért törekszik a legegyedibb bikinik kiválasztására. Az énekesnő elárulta: A kétrészes fürdőruhákat részesíti előnyben, éppen ezért nem meglepő, hogy idén egy brazil tangás darab rabolta el a szívét.

Nem vállalna aktfotózást, de a nőies oldalát szívesen megmutatta a fényképezőgép és kameráink előtt is Ilyés Jenifer. A Sztárban Sztár Leszek! énekesnőjéről egy különleges sorozat készült, Napistennőként és laza, fehér ingben is pózolt. Előnézeti kép forrása: Ilyés Jenifer Instagram oldala

2020. szeptember 21. 15:25

Címkék: ilyés jenifer   celebszemle

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG