október 28.
Simon, Szimonetta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Gelencsér Tímea úgy fest, mintha egy tavasztündér lenne
Elképesztő ruhában jelent meg az esküvőn!

Dancing with the Stars - Hamarosan a TV2-n!

.

A Dancing with the Stars versenyzője olyan életszakaszát éli, aminek pillanatait a legtöbb esetben egyedül kell átvészelnie, mert kerüli az egyszerre több emberrel való találkozást, ugyanis kifejezetten tart a koronavírus által okozott megbetegedéstől. Az ember egy szociális lény, fontos számunkra a társasági együttlét, azonban a mai helyzetben ez megnehezíti a mindennapjainkat: Gelencsér Tímea számára ezért is volt felüdülés, hogy részese lehetett egyik ismerősének esküvőjén, ahol jól esett a lelkének egy kis felfrissülés.

Az alkalomhoz illően sikerült kifinomult és egyben csodálatos ruhakölteményt választania: Tetőtől-talpig virágmintában pompázik a gyönyörű szépségkirálynő!

Gelencsér Timi nagy álma vált valóra azzal, hogy szerepelhet a Dancing With The Stars-ban. Hogy milyen táncosnak tartja magát, kiderül exkluzív interjúnkból!

A Sztárban Sztár harmadik adását elképesztő bejelentés zárta: Kiderült a Dancing with the Stars zsűrijének, műsorvezetőinek és táncosainak kiléte!

Gelencsér Timi az Exatlon egyik legnehezebb versenyfeladatát mutatta meg!

˝Azonnal sokkot kapott és szinte nem emlékszik semmire˝ - mesélte nővéréről Gelencsér Timi, aki épp kiskutyájukat, Licsit sétáltatta, mikor három másik kutya támadott rájuk és megmarták kiskedvencük hátát. Licsi azóta kutyatrénerhez jár, de az idegen kutyáktól még mindig fél és gyakran kiszámíthatatlan.

Előnézeti kép forrása: Gelencsér Tímea Instagram oldala

2020. szeptember 21. 14:25

Címkék: celebszemle   celebszemle_szexi   dancing with the stars   gelencsér tímea   esküvő   koronavírus

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG