október 28.
Simon, Szimonetta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Íme a döntő: Ezek a párok küzdenek meg a Love Bistro főnyereményéért
Indul az utolsó hét, ezzel pedig fény derül a győztesek kilétére is!

Horváth Gréta és Meggyes Dávid megosztották a nézőkkel, hogy miért is szeretik ennyire a Love Bistro műsorát, és milyen hatással van a kapcsolatukra a játék.

.

A Love Bistro műsora nemsokára a végéhez ér: Indul az utolsó heti megmérettetése a pároknak, akikről Benáth József húzta le a leplet közösségi oldalán megosztott képén! Számos akadályon kellett átfőzniük magukat a versenyzőknek, de még minidig van miért küzdeniük: A következő öt páros állhat vissza a pultba, hogy lefőzzék egymást a lehető legfinomabb fogásokkal, amelynek legfontosabb céla az, hogy megnyerjék a versenyt, ám előtte van még egy fontos mozzanat is, méghozzá el kell bűvölniük a két zsűri, Bernáth József és Baracskay Angéla szájának ízlelését!

Érdemes lesz követned a Love Bistro következő adását, hogy részese légy az éles kések és a serpenyőben sercegő ételek ízének forró összecsapásának!

Baracskay Angéla és Bernáth József döntöttek arról, melyik páros csatlakozhat a jövő héten kezdődő Döntő mezőnyéhez.

A műsorvezetők imádták Dobó Ágiék tálalását, azonban volt egy dolog, amit Angéla nem értett... Császármorzsát vagy amerikai palacsintát készítettek?

Még csak az alapanyagokat készítették elő Tücsiék a konyhában, de a feszültség már kézzel tapintható volt közöttük!

A párok izgatottan várták, hogy Bernáth József és Baracskay Angéla elmondják véleményüket az elkészült fogásokról!

Előnézeti kép forrása: Bernáth József Instagram oldala

2020. szeptember 21. 14:25

Címkék: celebszemle   celebszemle_pár   celebszemle_konyha   love bistro   bernáth józsef   baracskay angéla   Horváth Gréta   Meggyes Dávid   Ember Márk   Antóci Dorottya   keresztessy márk   dr. panyik anita   sofron istván   Tücsi   polgár tünde   polgár árpád

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG