október 25.
Blanka, Bianka

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Cooky kedvese kétgyermekes édasanyaként is kirobbanó formában van
Debóra alakját a modellek is megirigyelhetnék!

A Pénzt vagy éveket! adásában felmerült az a kérdés is, hogy vajon Cooky vagy Debóra-e a jobb sofőr. Cooky teljesen felháborodott azon, amikor kedvese közölte: ő a vezet jobban.

.

Szécsi Debóra pontosan tudja, hogyan kell elbúcsúztatni egy forró nyári hónapot. Az édesanya ugyanis egy minden eddiginél dögösebb fotóval köszöntötte az őszt: Egy divatos, fürdőruhás fotón mutatta meg hibátlan alakját.

Cooky méltán lehet büszke gyermekei édesanyjára, Debin ugyanis nem fogtak ki a szülés utáni kilók: Azonnal leadta őket!

A fotóra csak úgy özönlöttek a kedvelések, amin egyáltalán nem meglepő, hiszen az édesanya a szokottnál is jobb formának örvend!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

(@szecsidebora) által megosztott bejegyzés,

Tudnivaló, hogy Cooky nem csak rádiós műsorvezető, hanem pilóta is, így hát elhatározta egyszer, hogy terhes feleségét elviszi egyet sétarepülni. Debóra azonban nem viselte jól a repülést, mivel Cooky egy kicsit mutatványozott is a repülés alatt. A dolognak természetesen olyan vége lett, amire számítani is lehetett... Négy éve boldogan él együtt Cooky és Szécsi Debóra. A rádiós műsorvezető és párja imádja a Balatont, első közös nyaralásuk is itt volt. A Mokka tihanyi stúduójában az egész család Szécsi Debóra, Cooky és a két gyönyörű kisfiuk, Kevin és Nátán voltak a vendégek. Előnézeti kép forrása: Szécsi Debóra Instagram oldala

2020. szeptember 20. 8:06

Címkék: celebszemle   szécsi debóra

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG