január 28.
Károly, Karola

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szandi és férje romantikus, gyertyafényes vacsorán jártak
Szinte szikrázott közöttük a levegő!

Az énekesnő párja Csabi elárulta a Sztárok és párok adásában, hogy felesége erőteljesen fogyasztja az étkészletet, ugyanis az sűrűn a földön landol.

.

Szandi még kamasz volt, amikor megismerte kedvesét, Csabát, akivel azóta is töretlen a szerelmük. Ennek fényében egyáltalán nem meglepő, hogy a mai napig romantikus randevúkon beszélik meg az élet nagy dolgait, egy finom vacsora kíséretében.

Az énekesnő legfrissebb bejegyzésében pont egy ilyen eseményre engedett betekintést: Férjével egy üveg borral a társaságukban romantikáztak, a köztük lévő szikrák, pedig fotón keresztül is érezhetőek voltak!

Az énekesnő mindig törekszik a rendre konyhájában, ezt általában Csabi sínyli meg, mivel Szandi hajlamos még a félig tele tányért is elvenni, hogy elmossa azt. A részletekért lesse bele a videóba!

A sztárpár elárulta, hogy a játék során csak is megérzéseikre hallgattak, nem volt taktika. Azt is megosztotta a TV2.hu stábjával Csabi, hogy szerinte nincs tökéletes pár, Szandival ők az évek alatt csiszolódtak össze.

2020. szeptember 18. 16:02

Címkék: celebszemle   szandi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG